Welcome!

.

fredag 16. januar 2009

Protestskriv for å tillate bruk av bittløse hodelag i hestesport

Kjære Venner,

Vi ønsker å rette oppmerksomheten deres mot et protestskriv for å tillate bittløse hodelag i konkurranser. Academia Liberti støtter egentlig ikke bruk av hest i sport, men vi støtter likevel tiltak for å redusere hesters smerte gjennom å fjerne bittet fra hesters munn og sko fra hesters bein.

Teksten i protestskrivet er re-produsert nedenfor. Vi håper at du vil støtte denne kampanjen ved å signere på denne linken:

http://www.thepetitionsite.com/1/allow-bitless-bridles-in-usef-rated-competitions


"Tillat bittløse hodelag i USEF konkurranser

I århundrer har bittet vært den viktigste delen av utstyret som er blitt brukt for å kontrollere hesten. Heldigvis har moderne tid ført til mange nye måter å kommunisere med hesten på der bittet ikke er nødvendig. Nasjonale og internasjonale organer i hesteverdenen burde også holde tritt med nyere tider. Mange folk trenger ikke bitt for å arbeide med sine hester, og disse bør heller ikke være tvunget til å bruke det i konkurranse når de selv har funnet en annen måte. Samling er ment å være fri og skal ikke være påtvunget med ett bitt, så å si at bitt er nødvendig for å kunne kommunisere med en hest eller for å samle den er selvmotsigende for hesteutdannede idealer."


Takk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar